Mediatus Förvaltningsutveckling 
- för ett framgångsrikt fastighetsföretagande!
       
     
 
Startsida
Om Mediatus
Arbetsområden
Kunder/Referenser
Modeller
Arvode
Kontakt/Kompetens
Nyheter
 
 
 
Kontraktsanalys
 
 
 
info@mediatus.se
 
Copyright 1998-2009
Mediatus
 
Om Mediatus
 
Mediatus, som startade 1998, är ett konsultföretag som specialiserat sig på att hjälpa fastighetsföretag att ta fram den potential som finns inom fastighetsförvaltning - på såväl intäkts som kostnadssidan. Vi kan stödja förvaltningsorganisationer med det vi är bra på, projekt inom fastighetsförvaltning, och kan tillföra er organisation den tekniska och ekonomiska kunskap som krävs.

Problemlösare

Mediatus är ett problemlösande kunskapsföretag, där förmågan att ta fram intressanta lösningar är viktiga för att attrahera både kunder och medarbetare. Medarbetarnas kompetens och motivation är avgörande i alla uppdrag, alltifrån första mötet med kunden till det genomförda uppdraget. Att hela tiden ligga steget före kunskapsmässigt skapar mervärde för vår kund. Av den anledningen vill Mediatus upprätthålla en utvecklande och stimulerande miljö för alla medarbetare.

Vi möter ofta förvaltningsorganisationer som är tyngda av stora arbetsbördor och där många anställda är på gränsen till hjärtinfarkt. Vi tycker inte att det ska behöva vara så. Av den anledningen har vi skapat ett samarbete/nätverk av erkänt duktiga konsulter inom förvaltningsområdet som står till ert förfogande. Som vi ser det är det kunskapskapitalet som räknas - inte vad det står på kepsen!

Mediatus är medeltidslatin och betyder medelbar, förmedlad. Det kommer av det latinska ordet médius som betyder i mitten befintlig eller mellerst. Namnet syftar på att vår verksamhet består i att utföra och förmedla förvaltningsuppdrag. Vi verkar inom Sveriges gränser.

Mediatus ska vara synonymt med kompetens, kvalitet och kreativitet!

Vårt framgångsrecept

Vårt framgångsrecept är att vi: 
- förvaltar vårt kunskapskapital 
- inte försöker – utan fokuserar och genomför 
- lyssnar och lär av andra 
- bygger in kvalitet i varje uppdrag 
- har entusiasm, engagemang och en positiv attityd 
- har de tre viktiga förutsättningarna 
   · brinnande vilja 
   · kreativt tänkande 
   · tro på oss själva
 

Mediatus affärsidé

”Vi ska marknadsföra och leverera tekniska och ekonomiska konsulttjänster samt produkter som medverkar till höjd effektivitet och lönsamhet för våra kunder inom privat och offentligt fastighetsföretagande. Genom anpassade helhetslösningar medverkar vi till en effektiv och lönsam förvaltning för våra kunder. 

Allt vårt arbete präglas av hög kompetens samt kvalitets och miljöansvar. Våra kundrelationer ska kännetecknas av ett nära och långsiktigt samarbete. Vi ska driva en kontinuerlig teknik och individutveckling.”